KALLELSE till Jitex BK Årsmöte 2024

KALLELSE till Jitex BK Årsmöte 2024

Datum: Söndag 2024-03-24

Tid: kl. 15.00

Plats: Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal

 

Välkommen till Jitex BK årsmöte 2024!

2023 års verksamhet och bokslut föredras, revisor avger sin berättelse, verksamhetsplan samt budget för 2024 presenteras och valberedningen redovisar sitt arbete. Går allt enligt planerna blir den sittande styrelsen ansvarsbefriad och en ny tillträder.

Om du som är medlem har en motion – det vill säga ett förslag till årsmötet – skall den vara styrelsen tillhanda senast den 11/2. Mejla din/er motion till thomas.sjoman@jitex.se.

Styrelsen hoppas på en god uppslutning till årsmötet – allra mest av våra duktiga ledare som får viktig information om den samlade verksamheten – men även av föräldrar som har barn i verksamheten. Du som är medlem har rösträtt och vårdnadshavare företräder eget barn.

Bokslut samt verksamhetsberättelse kommer att publiceras på föreningens hemsida senast en vecka innan årsmötet, under https://www.laget.se/JitexBK/Document. Här finns även fullmaktsblankett att fylla i om du kommer att representeras av annan person.

Vi är tacksamma om du som tänkt delta på årsmötet anmäler dig genom att svara på detta utskick, så att vi vet ungefär hur många som kommer dyka upp.

Varmt välkomna!

// Styrelsen

Fler nyheter

Välkommen! Olivia Alcaide

Olivia Alcaide har skrivit på för Jitex BK 💜 Vi är glada att Oliva kommit åter till Jitex. Olivia spelade i föreningen under din tid

KALLELSE till Jitex BK Årsmöte 2024

KALLELSE till Jitex BK Årsmöte 2024 Datum: Söndag 2024-03-24 Tid: kl. 15.00 Plats: Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal   Välkommen till Jitex BK årsmöte 2024!

Tränarstaben klar för 2024!

Nu står det klart att Dane, Calon, Janne och Christoffer fortsätter sina roller som tränarstab i damlaget.  I F17 sker en förändring när Mikael Karlsson