Seriepremiär på Åbyvallen slutade i förlust

Jitex- Bollstanäs 0-2

Seriepremiären på hemmaplan slutade med en 0-2 förlust för Jitex.

Bollstanäs satte hög press på Jitex direkt från start vilket gjorde det svårt för hemmalaget att spela sig upp i planen. 0-1 kom till i första halvleks sista minut efter ett inspel i luften där Bollstanäs forward nådde högst och kunde nicklobba bollen i mål.

Andra halvlek var den första lik och det var Bollstanäs som spelmässigt lyckades bäst och där Jitex mest fick försvara sig. 0-2 kom till på en frispark strax utanför straffområdet.

Jitex försökte forcera för att lyckas få in en reducering men klarade inte av att skapa några kvalificerade målchanser. 2-0 till Bollstanäs var ett rättvist resultat.

/Anders Magnusson

Fotograf – Mats Andreasson

Fler nyheter

Flera Jitex lag i årets Gothia Cup

Jitex BK deltar i årets Gothia Cup 2024 med nio lag fördelade på sex ålderskategorier: Klicka på laget för komma till lagets matcher. Girls 12

Välkommen! Lizette Kennethsson 💜

Vi har glädjen att hälsa Lizette Kennethsson välkommen till Jitex BK 💜🥳 Lizette kommer från IFK Värnamo i division 1 och har varit en viktig

Välkommen! Tilda Magnusson 💜

NYFÖRVÄRV 💜Välkommen! Vi hälsar Tilda Magnusson Tell välkommen till Jitex BK och Elitettan.Tilda kommer närmast från Ljungkile SK och innan dess spelade hon i Lödöse

Skolavslutning i Mölndal

Avslutning i Stadsparken När Mölndal kommun satsade på skolavslutning för elever i Stadsparken, var Jitex på plats för att hålla i aktiviteter. Det var ett